Ηλεκτρονικό Εμπόριο

Ανάπτυξη επιτυχημένης στρατηγικής για ηλεκτρονικά καταστήματα

Αύξηση κερδών

Η στρατηγική μας έχει άμεσο στόχο την αύξηση των κερδών του ηλεκτρονικού σας καταστήματος!

Convertion Rate

Πετυχαίνουμε τη μέγιστη αύξηση του λόγου επισκέψεις/ολοκληρώσεις παραγγελιών – σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Αναγνωρισιμότητα

Μέσω των καινοτόμων τακτικών marketing που ακολουθούμε, έχουμε τον τρόπο να κάνουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα γνωστό στο κοινό σας!

Ο πελάτης στο κέντρο. Πάντα.

Πιστεύουμε βαθιά οτι οποιαδήποτε ενέργεια και αν γίνει, αν δεν έχει στο κέντρο της τον πελάτη τότε είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Buyer Personas

Ανάπτυξη προφιλ χρηστών/πελατών. Το προφίλ τους μας βοηθάει να κατανοήσουμε τους (εν δυνάμει) πελάτες μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Στόχοι

Ο καθορισμός των μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων στόχων μας δείχνει το δρόμο που πρέπει να διανύσουμε για να τους πετύχουμε!

Καινοτόμα Εργαλεία

Διαθέτουμε δικά μας καινοτόμα εργαλεία που μας βοηθούν στην επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει!

Απόφαση

Αποφασίζουμε το στρατηγικό πλάνο, τα κανάλια και τον τρόπο επικοινωνίας με το κοινό μας!

Social Networks

Επικοινωνία μέσω των κοινωνικών δικτύων. Έτσι πετυχαίνουμε να στοχεύουμε στα δυναμικά μας κοινά χωρίς και να εκμεταλευόμαστε τα σημεία που οι πελάτες μας βρίσκονται!

Premium Campaigns

Διαφημιστικές καμπάνιες στα μεγαλύτερα sites της αγοράς που μας ενδιαφέρει. Έτσι πετυχαίνουμε την αξιοποίηση του προυπολογισμού μας για την επικοινωνία κάθε μηνύματός μας

Google Adwords

Διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης με το βέλτιστο cost per click. Και το εγγυόμαστε!

Smart Newsletter

Πραγματική αύξηση του Convertion Rate μέσω έξυπνων μηχανισμών αποστολής ενημερωτικών email με χαμηλό κόστος!

Profit

Ο τζίρος δεν είναι ο κατάλληλος δείκτης για την πορεία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Τα καθαρά κέρδη όμως, είναι ενας αριθμός που σας εγγυόμαστε οτι θα τον δείτε να αυξάνεται!

ROI

Return on Investment. Ο δείκτης αποδοτικότητας κάθε διαφημιστικής ενέργειας. Ξοδεύουμε 1 ευρώ σε διαφημίσεις – αλλά πόσα πραγματικά επιστρέφουν σε εμάς; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Convertion Rate

Η αύξηση του Convertion Rate είναι μια δύσκολη υπόθεση. Χρειάζεται ιδιαίτερη έρευνα στις λεπτομέρειες και προσοχή στις τακτικές για να αυξηθεί!

Loyalty

Επενδύουμε συνεχώς στην αύξηση της πιστότητας των πελατών μας. Κάθε φορά που αποκτάμε έναν νέο πελάτη φροντίζουμε να μένει για πάντα πιστός.